"J*******vla h*lveteeeeeeeee!!!"

Ungefär så sa jag.

Klockan. Var. När. Jag. Vaknade: 6.00.
Jag gick upp. Duschade. Sminkade mig. Åt frukost.

JAG BÖRJAR KVART I ELVA. :@ :@ :@

Vad ska jag hitta på nu då? Sova vore kanske en bra idé? Fast... Nu har jag blivit pigg, och det verkar därför som en TRÅKIG idé på samma gång.
Idag börjar dansen. Jazz. Det blir skönt att få komma igång lite igen. Både för att det blir kul, men också för att jag har tappat alltihopa nu känns det som. De enda magmuskler jag faktiskt hade lyckats få, för att (möjligtvis) kunna hålla en hållning som inte klassas som hösäck-style, är nästan obefintliga i skrivande stund. Hehe.
Men hörrni, antingen somnar jag nu, eller... Så....
Eh...
Ja jag kanske kollar på teve? Eller... Sitter vid datorn?
Läxorna är DONE, så det är lugnt i alla fall.
Nej förresten, inte spanskan. Men den glömde jag i skolan, så... whatever.

Kvällsuppdatering

Chaachaa ^^,

Idag har jag verkligen varit superlat. Vaknade väl vid lite efter nio, efter att ha snoozat i en halvtimma.
Jättehungrig var jag, gott med frukost då.
Sedan hände inte så mycket, snodde åt mig mammas kort, tog på mig lite andra kläder istället för mjukisbyxor - typ jeansshorts, vit stickad och skinnimitationen, satte upp håret lite - och stack till city (för det händer ju så sällan, right.. -.-). ^^, Köpte vaniljsås till rabarberpajen som vi åt till efterrätt sen efter lunch.
Ah, sitter här nu också, då. Efter att ha gjort klart de sista ... 20-30 talen i matteboken, jätteroligt, verkligen.
Nu ska jag väl duscha tror jag. Hårinpackning om jag orkar, det kan nog behövas, för er som är intresserade av att få veta det. ^^, xD
Men hörrni, ha det typ... sjukt braa x)
Om ja orkar kanske jag uppdaterar innan jag går och lägger mig också, eller något.
Break a leg, cheeky monkey <3

Soft dag?

Blev tyvärr inte thai idag. Emilia ville däremot köpa en gitarr. Så vi drog in till stan. Insåg att ingen musikaffär eller så var öppen, fail, så vi drog hem igen! :P
Jag tycker hon ska köpa en ukulele. Vet inte om hon vill det, though... ;)
Får se vad som händer idag. Har inte en aning faktiskt. Återstååååååår att seeeeee.
Höhö.
Och jag får typ adhd på att det inte går att ladda upp bilder...
See yaah :D

Svartvitt lurvigt*

*ett äldre inlägg som jag lägger som nytt... skulle komma fler bilder sa jag då. Här är alla.
Hur fan ska man klara sig utan dig sen?







Mysig sensommarkväll


Sitter här efter en joggingtur, nyduschad, och ska fixa en kopp te, sätta mig med en tidning i ett svagt belyst hörn i soffan... Favoritfilten över mig, sköna, varma kläder... Och så det tryckande mörkret utanför fönstret, bli tröttare och tröttare. Höra trygga, mumlande röster från Bingolotto på teven i bakgrunden, mammas och pappas lågmälda prat om renoveringen från köket. Mörkret utanför fönstret... ångan från tekoppen...
Kan det bli mer avslappnande?



Jaa hah dålig uppdatering jue :) Men skolan har ju dragit igång, blir mindre tid över till annat då. Dessutom startar dansen nästa vecka, och då kommer jag få ännu mindre tid över till bloggen, såå... Hm :)

Min nya linje är super, är jättenöjd med bytet. Nu är jag säker på det, efter en vecka. Klassen känns grymt go också, somsagt.

Idag... började skolan sent. Vi hade spanska med våran väldigt flummiga spanskalärare, sedan lunch (RISGRYNSGRÖT?! xD) och så matte och samhällsvetenskap. Slutade 20 i 4. Sedan drog jag hem. Såg antagligen ut som en dränkt katt, eftersom det spöregnade just då jag skulle ner till Södra från Bäckäng.

Tog bussen som inte går ända fram till stationen, så fick gå ytterligare 10 minuter för att komma hem. I skitvädret. När jag kom hem blev det fika, yummiieee, som det hade bjussats på tidigare på dagen då min moster och näst äldste kusinen hade kommit.
Dom hade varit på ANTIKRUNDAN, hah xD Var ju på Åhaga i Borås. Hade en gelévas... höhö, nee men.... Gallévas eller vad det heter, som dom ville checka ...

Ha det jättebra nu :)
Skriv gärna några ord i kommentarerna, jag älskar det :D<3

Inlägget skrev jag tidigare den här kvällen. Nu börjar jag bli riktigt trött. Och fast att klockan inte har slagit tolv än, ska jag nog borsta tänderna och sova nu.
Imorgon kan det hända att det blir thairesturang med lite kompisar. :)
Seee yaah :D


Svåra ämnen


Asså.
Idag.
Skolan då.
Lektionerna.

Vi hade fysik, naturkunskap och matte. ALLA LEKTIONERNA VAR 2 TIMMAR LÅNGA. Gooo dag. Inte? :)
Med massor av NO-ämnen idag, är det självklart (-.-) att vi hade SO-ämnen och språk och sånt igår. Varför inte blanda lite istället lxm? :O

Jaja, dagen är avklarad och jag ligger väl typ 3 år efter i matten. Höhö, kämpakämpa... Klassen verkar fortfarande lika bra. :)

Hur har NI det i skolan? Kommentera, kommentera :D Loovee yaah guys :)

Förlåt, jag slänger in en bild på katt igen, så har ni något att titta på. Istället för ett inlägg med bara text, hah =)


Efter en hektisk dag; kaffe. Och Toves kanelbullar.


Jag är en sån där som gillar kaffe. Jag har druckit det nästan varje dag den senaste tiden. MYSFAKTOR på hööög nivå. 
Med tiden: gula tänder och dålig andedräkt. MINUS? Jaaoopp.

efter en händelserik dag i skolan var inte det första jag ville att åka till stan och köpa grejer. Men jag behövde lite block och saker. Och efter en händelserik dag i skolan ville jag inte heller leta efter kläder, men det ville mamma. Så efter en händelserik dag i skolan satte jag mig på en soffa inne i Knallerian och väntade. Efter en händelserik dag i skolan, väl hemma, kastade jag i mig middag, shit var hungrig jag var eller?

OCH EFTER EN HÄNDELSERIK DAG I SKOLAN FICK JAG DRICKA KAFFE = BLI LITE PIGGARE. :)
Sedan kan tilläggas att jag efter en händelserik dag åt en av mina bullar sedan igår också.

 


(Bytt klass till natur-natur och vad mycket bättre det blev. Alltså, vilken SKILLNAD! Det blir skoj att få lära känna de andra i klassen (som för övrigt verkar assnälla och så) :) Kommer bli riiiiktigt bra. (y))
Nu har jag dessutom sorterat block och mappar i färger, så aa, känner mej riktigt organiserad x)


Baka bullar.


Jag har bakat bullar idag, haha! Var till och med på city och handlade grejer bara därför, så nu känner jag mig riktigt, riktigt tantig.


Igår somnade jag inte förrän klockan tre, vilket är rätt sent för att vara jag en vanlig helg. Satt vid datorn flera timmar, kollade lite andra bloggar och pratade med Lisa (samma klass), Joacim och en full Otto. -.- Höhö. Det inte bara grannarna och Sofies föräldrar som drack lite, alltså. Jaaaaja.

Jag gillar ju inte att sova länge, så fick typ tvinga mej själv upp idag. Halv tio blev det i alla fall. ;)

Kommentera det här nu, i ee underbaraa läsaree <3 :)

Ha det bäst :D

Filmkväll hos Lina, nu är Sofies föräldrar fulla

Hej på er :)

Idag hade jag tråkigt. Så jag sminkade mig en jävla stund för att jag inte hade något bättre för mig, sedan blev det dags att sticka till Lina.


En mycket lyckad kväll måste jag säga att det blev. Med Johanna, Emilia, Sofie och Lina. Vi gjorde väl inte så mycket, kollade på film; Snakes on a plane. Helt okej var den, haha =) Sedan satt vi och pratade i typ tretusen år, <3 Åt popcorn.

Nu vet jag inte vad jag ska göra. Mamma och pappa sitter hos grannarna. Funderar på å gå dit x) Haha shit vad skoj jag ska ha då.
Nejmen, borsta tänderna annars då kanske :)

Sofie kom hem. Till helvetet. Haha hela tjocka släkten verkar vara där och partaja loss rejält med singstar eller liknande... vettefan, men Sofie typ dör.

Ha det braa :D

Byta linje nu kanske?


Jaa hehe, Naturvetenskap - Global framtid i all ära. Men nä. Kanske blir det na/na? Återstår att se. :)
Asså... hoppas ju på en bra klass då isf. ;)

Om en halvtimma ska jag träffa Sara, Lisa och Sandra.. springa lite. x)
Orkar inte blogga nu, ha det asbra ändå :D x)
Byee =)

Skolan

Jepp, första dagen i skolan idag då.
Det var ju helt okej. Bortsett från att ... det fanns TVÅ killar i klassen x) Jippi. Men aja, det blir nog bra! :P
Imorgon börjar man klockan 10 , så blir faktiskt lite sovmorgon ju! Tycker jag att jag har förtjänat. Är så trööött. :P =)

Men hörrni, ALLA som läser detta. Skriv en kommentar? Så vet jag ungefär hur många, och vilka som läser? Kmr inte ha dom publicerade, haha ;) xD

Måndagsmys?


Hejsaan :)

Idag tog jag mig till stan, för att lämna tillbaka några grejer. Missade bussen med några minuter, eftersom jag inte orkade stressa, och för att jag visste att det gick ett tåg typ tio minuter senare. Så, ja. Det blev tåget den här gången. x)

Vid klockan sex kom Johanna, Emilia, Sofie och Lina. Vi stack till Q8 och hyrde film. A complete history of my sexual failures. Den var inte något vidare bra, så vi bytte till en film jag hade. Emma. Drama/Komedi... Den var väldigt dryg, så vi bytte till Disturbia... Den har jag sett innan. Men.. ah den är okej iaf x)

Sedan drog vi med en cykel ut ur... uhm... rucklet-som-ska-rivas och cyklade runt i Fristad. Jag och Lina tog hennes moppe. :-)

Våra autografer och annat klotter ja gjorde medan vi kollade på film...
   

Slutet på sommaren



VEMOD?
Det blir så vemodigt varje gång skolan ska börja efter sommaren. 
Precis som det känns vemodigt när den slutar före sommarlovet.
Man blir påmind om hur jävla länge man egentligen har gått i samma klass, och hur mycket som har hänt.
Det är rätt sjukt. Det var ju inte längesedan vi kom första skoldagen, sådär nervöst förväntansfulla..? Korta var vi också...

MÄNNISKOR SOM... FÖRSVINNER?
Jag blir så förvirrad ibland. Förvirrad är fel ord... Bara lite. Eh. Ställd. Människor som betydde mycket för inte alls längesedan, känns plötsligt lite avlägsna. De som man har pratat en hel del med, men ändå inte varit nära vän med. Dom försvinner bara. *p0ofF* Gone, just like that.

OMEDVETANDET
Man vet inte vad som väntar nu. Förjävla svårt att förutse vad som kommer hända. Vad får man för kompisar? Gjorde man rätt val av linje? Orkar man med läxorna ytterligare tre år!??!?? 

Här får ni en bild på en jordgubbe. Så kanske vi kan hålla kvar sommaren lite till.
I tankarna i alla fall.

Bio igen


Idag vaknade jag vid kvart i nio, duschade och åt frukost. Sedan... hm. Ja, vad gjorde jag? :O  Var med mamma på city igen. Handlade lite mat och grejer. Blev potatiskgratäng till lunch idag. (y) <3

Senare fick jag i alla fall ett sms, och helt plötsligt blev det bio med Otto, Adam och Sofie. Adam, gammal klasskompis, shiet assooh det var ett tag sedan. Ottoman å Adjaman hade tänkt se G.I. Joe från början, och Sofie och jag hade inga direkta förslag så det fick bli den. 
Asså... Jag kan inte säga att den var speciellt kul. Dålig var den inte, inte totalt. Men... nja. Dom andra tyckte nog samma, eller nää inte Otto, tydligen. Haha, han var den enda som tyckte den var rätt bra ändå. xD
Blev en hel del gäspande från allihop xD

Här är trailern till filmen i alla fall . :) Enjoy... (?)

Comission: lära mig koda...


LÄRA MIG KODA SOM EN KUNG?!

Jag vill lära mig att koda. Så att jag slipper den här hemska designen, totalt intetsägande är den! Men för att lära mig koda måste jag plugga in massor av... tja... bokstäver och tecken. Och förstå uppbyggnaden av en webbsida. Jag har kunnat grunderna utan att veta om det. :O Men... ah. Det finns "ganska" mycket kvar att lära sig, milt sagt.


     
     Jag vill lära mig koda SOM EN KUNG, somsagt. Ehrm.
     Tecknade detta för lite mer än ett år sedan, tror jag. Två, kanske?
    
    

Morgon och nybakat bröd


Tjaah!

Idag har varit en sann slö-dag. Ingen hemma; mamma och pappa har varit i morfars gamla lägenhet hela dagen och flyttat ut saker.

Vaknade och hoppade direkt in i duschen. Visste inte vad jag skulle äta till frukost, och plötsligt slog tanken mig att det faktiskt finns ett konditori typ 200 meter bort. Så jag drog på mig mjukisbyxor och en stor svart t-shirt, satte upp håret väldigt fort, och stack iväg på morgontrötta ben. Köpte en nybakad fralla. Stack in på city, köpte passionsfrukt och litchi. Och kunde inte låta bli att köpa en tidning också...
Väldigt god frukost måste jag säga. :)
La mig i soffan med tidningen, som var rätt tjock. 
Och när jag var klar var jag trött. 
Och somnade. 
Vaknade vid halv två...
Resten av dagen har jag spenderat hemma. Fick för mig att göra en hårinpackning, så nu känns håret bra. :)


I onsdags bloggade jag inte. Var inte hemma. Men på förmiddagen var jag på Viskan, åt blåbärspaj med vaniljsås och drack en latte. Nej, INTE själv som Emilia trodde :) Haha! Hade med mig gamle käre vännen Nikon, som fixade denna bilden åt mig.
Färgerna är åt helvete, men det orkar jag inte fixa. :)


En dag i stan, utan nycklar

Hej på eeer igen :)

Det blev bara stan för mej och Sofie idag, inte Göteborg. Tog bussen in vid 10. Började alltså i stan, men sen åkte vi till Knalleland. 
Sofie fick skinnjacka-abstinens. 
Men... tyvärr fanns den inte i hennes storlek. "/  Sedan funderade vi seriöst på att åka tillbaka till stan för att äta, eftersom det finns bättre ställen där. Tillslut kom vi fram till att vi lika gärna kunde äta lunch hemma.
När jag kom hem var ytterdörren låst, så jag gick till baksidan. Det var låst där med. 
Knackade på dörren. 
Ingen hemma. 
Inga nycklar.
F-A-N.
Så jag fick snällt stå där hungrig, och vänta på att pappa skulle komma hem (vilket han påstod skulle ta 10 minuter, men tog en halvtimma). Haha, så jävla retligt att inte komma in! x)

Vad jag ska göra nu är en bra fråga. Det ligger en glassbåt i frysen som väntar på mig. ;D

Slänger med en bild på määäj.
Visst är det mycket roligare att läsa inlägg om det finns bilder ;)?


Snabbt inlägg

Hallååh :)

Hann/orkade inte uppdatera bloggen igår. Så nu gör jag det istället. Ett kort inlägg, jepp.
Imorgon blir det stan med Sofie. Kanske drar vi till Göteborg senare också, det får vi väl se :)




Ladda för skolan


Vaknade klockan elva idag. Jag undrar om jag kommer klara att gå upp på onsdag? ^^,
Kan bli ett litet problem där.

Någon mer än jag som vill ha sol och värme? Jag vill vara på stranden, ha på mig sommarkläder, äta glass och bli brun!
Mina armar är visserligen bruna. Dom har till och med fått små solskador, pigmentfläckar, av all sol! Hm, jag börjar visst bli gammal. xD ;)

Idag ska jag träffa Sofie, har vi planerat. Vad vi ska hitta på får vi se.

Nu ska jag kila, att sitta vid datorn när man är rastlös är ingen höjdare.

Ta hand om eeeeeer, :D
Tove

Bilder från veckan



Här kommer lite bilder, i alla fall några. :)

Bra kvalité på lektionerna, om man säger så... Åh Maria, ägaren: jävligt proffsig uppfödare. Har aldrig sett något liknande. Inte på länge i alla fall. Grym är hon med hästarna. DEN känslan för djuren, give me. Tack? Horsemanship på högsta nivå där, alltså. Gaaaaah...

- Vill ha bättre och djupare sits med en mer framskjuten höft, ååå förbättra inverkan på samma gång.
- Fick tillbaka rätt handställning till viss del (som tappades när det blev tråkigt med ridning)
- Säger hej till träningsvärk i magmuskler, benmuskler och armmuskler. Det är välkommet.

NU ska jag sluta me hästsnacket som vissa tycker är tråkigt.
Bilderna nu då.

(KOMMER FLER SÅ FORT DET GÅR)




Cilia och Emma på sina hästar under en hopplektion
Vid klockan halv åtta på morgonen i hagen. Där står min lägerhäst Swiftan. Halvblodssto, 164 cm, 1991
Efter en tur till havet i en hästtransport badade vissa. Både människor och hundar. :-)
Ylva var minst på lägret. Väldigt liten, faktiskt. En kväll skulle ridläraren Karin rida sin häst. Och Ylva fick för sig att hon skulle rida. Först komma upp..... sen.... eh... ojdå. Lite för stor häst, möjligen? :-)
Tre hundar. På stranden. Fanns väl typ 17 stycken. Kennel, såklart. :)



Hemma igen

Hej på er =)

Nu är jag hemma igen efter en vecka på Marks ridcentrum. FYFAN vad skoj jag har haft, och va mycket jag har lärt mig???!??! Omg. Roooligt roligt.

Bilder kommer senare. Får se om jag orkar fixa lite med dem nu med en gång...
Snart ska vi i alla fall grilla. Mycket najs. =)

Ha det bäst, :D

Nu sticker jag ^^,

Vaknade vid halv nio idag. Snoozade i typ en kvart innan jag gav upp och stängde av alarmet på telefonen.
Upp och duscha det första jag gjorde. Mamma bankade på dörren. Frukost, tydligen. Blev förbannad, trodde hon tyckte jag var långsam, jag som bara hade tvättat håret vid den tidpunkten... När jag hörde ordet "FRUUUKOOOOST" utanför blev jag på bättre humör, jag älskar att äta frukost. :-)

Så efter att ha klätt på mig och gått ut i köket så försvann mitt hemska morgonhumör. Skönt.

Idag drar jag iväg på träningsläger i alla fall. Kommer tillbaka den 8:e igen.
Tänk om jag hade varit lika förväntansfull som jag var när jag var 10 år. Haha, shit. Då hade jag DEFINITIVT inte kunnat äta frukost.

MEN jag är inte 10 år längre. Som tur är. Föredrar att vara i denna åldern. På vissa plan. Eller... föredrar jag det här? För ibland är det ju fan förjävligt. Nej. OFTAST är det rätt förjävligt, egentligen. Där emellan är det underbart. Eller... helt okej i alla fall. :)
Nä. 10 år är kanske bättre?
Vad tycker ni?

Ha det bra som fan, 
det tänker i alla fall jag ha. :)

Tove
( Och nej, jag är inte alls avundsjuk på Lina som åker till Grekland idag...;) )

Packat

Det har blivit en hel del nya blogginlägg de senaste dagarna... Har haft en del bilder att fixa med, kan vara orsaken till min plötsliga inspiration... och orsaken till att det kliar i fingrarna, så att jag bara MÅSTE fixa något. :)

Men nu kommer det bli ändring på det, i alla fall under den närmsta veckan. Imorgon åker jag ner mot Varbergträningsläger och kommer tillbaka den 8:e. Min käre vän Nikon ska med och hjälpa mig att få riktigt (förhoppningsvis) härliga bilder på både hästar, natur och människor. Hoppas han inte dör, bara! :O

Idag har jag roat mig med att packa. Och nej, jag gillar INTE att packa. Dessutom har jag under det senaste halvåret blivit väldigt, väldigt duktig på att få tråkiga saker halvklara, att ljuga för mig själv och säga att det fixar sig, så att jag måste stressa in i det sista. Haha ^^, Somsagt; tidoptimist.

Blir nog något inlägg till idag, skulle jag gissa på. Kan ju inte hitta på så mycket under resten av dagen nu, när jag ska upp relativt tidigt och dessutom måste packa klart.. Så mycket annat hinns nog inte med. :) Eller jo ... det gör det väl kanske. Men inga större projekt, typ som att försöka bestiga grushögen utanför huset eller nåt. 
-.- Neejfan! :O

Nu ska jag fortsätta med packningen, förjävla skoj alltså...
Tove

Stämningen i bilden...

Tänkte visa ett till exempel på en redigerad bild. Här är det stämningen som ändras radikalt...! :O 
Måste säga att andra bilden ser rätt... låt oss säga... spooky, ut xD


 

Ett tak med massor av fåglar, en vanlig mulen dag i kära gamla Borås. Rätt tråkig bild här alltså... Helt platt.

I vilken öde spökstad ligger detta gamla rucklet? Och alla svarta fåglar, varför är dom där? Och molnen, är inte dom oroväckande mörka...? Är det någon som står och kikar ut genom ett av de mörka fönsrena?

Redigering...


Japp... Tänkte bara visa lite olika grejer jag brukar fixa med i mina bilder... Det är inte några svåra saker jag håller på med, bara sånna där grundläggande saker... :O Kan typ inget mer xD


1. Här har vi originalbilden i första rutan. 
2. I andra rutan har jag rättat till nivåer (ljus), färg och kontrast. Här har jag också, om ni tittar noga så märker ni det, redigerat bort telefonen ur fickan, klonat bort veck i jeansen, och dessutom rättat till linjerna i tröjan...
3. I tredje rutan mättade jag ner färgerna, som ni ser, sedan sänkte jag intensiteten (ljuset, kan man säga) och så höjde jag kontrasten.

Gillar nog den tredje bilden bäst, den är så rå och härlig ^^,


Godis och U2

Pappa och jag stack till city och köpte bland annat godis. Vi funderade på att hyra en film, men det glömdes tyvärr av. Sedan satte vi oss framför teven, och kollade på en film som mamma hade fastnat i. Någon gammal om Michael Jacksons liv som liten...
Jag orkade inte sitta kvar, så jag stack till datorn. :)



Och så får vi inte glömma U2:s appearance på Ullevi idag!
ÅNGEST!
JAG VILL JU DIIIIIIT!!! :@ SHIT!

Den här låten... MÄKTIG OCH UPPLYFTANDE!!!





RSS 2.0