Morgonmönster


Utanför var det som vanligt grått, antagligen låg molnen i fem tjocka lager ovanpå varandra, för det blev riktigt mörkt inomhus. På radion sa de att det blåste nordostliga vindar, att vi skulle få solglimtar under dagen. Lasse Åberg babblade i bakgrunden om sin bardom, om att gå på matiné för 20 öre en söndag. Kaffekokaren puttrade och droppade, diskmaskinen mumlade lite och regnet slog en aning mot köksfönstret...
Och så råkade det ligga ett block och en bläckpenna jämte mig.


Är det ett öga eller en fisk.....?


I Onsdags


Jag var som sagt hos min farmor och farfar i onsdags. Väntade på bussen på södra och ville att tiden skulle gå fortare. Jag låter bilderna tala för sig själva. (Första bilden är självklart redigerad... hehe... rätt slarvigt, ja!)

.

Stan idag, men inte t-kväll


Hej alla glaaaada :)

Igår vet jag inte om jag skrev så mycket, men det blev ännu en dag hos min farmor och farfar. Då fiskades det, men....
Nja, det gick inte så bra som jag hade hoppats. xD Inte en enda fisk. Och samtidigt sitter Sofie i en annan båt i en annan sjö och säger att hon tappade räkningen vid 12?.... Var du seriös där, Sofie?

Idag var jag med Lina i stan och lyckades faktiskt köpa lite saker jag behövde. Tror tyvärr inte det blir någon torsdagkväll inne i stan, eftersom... hehe .. klockan är fem i nio.
Somnade på soffan lite innan... hade hyrt en film på Hemmakväll medan vi väntade på bussen på väg hem innan. Sen sov jag förfan i över 3 timmar! :O Faan då. xD

Just det! Ska ju iväg på träningsläger på söndag! Otroligt, vad tiden går fort. Måste nog börja packa i morgon.


Ha det asbra :D
Tove


Slänger med en bild också... intressant eller ej... här är den.

Lite foton



Jag kanske borde skriva lite kortare inlägg. Eller vad tycker ni? Är det bättre att skriva kortare?

Idag har jag varit sådär halveffektiv. Jag vaknade sent, så det ligger på minussidan. Men på plussidan ligger att jag snabbt bestämde mig fort för att dra in till stan. Själv. De flesta tycker att det är dötrist att åka in till stan själva, att det känns grymt ensamt och ointressant. Vad tycker ni?

Jag gillar det i alla fall. Man behöver inte lyssna till någon annans önskemål om vart man ska ta vägen, man kan ta allt i sin egen takt, helt enkelt. Tro nu inte att jag är någon egoistisk typ som bara tänker på sig själv, nejdå, det hoppas jag verkligen inte! :) Jag bara gillar att vara ensam ibland. :D Har alltid gjort.
Idag blev det tyvärr inga kläder, jag gav upp efter ett tag. Otroligt vad mycket man kan gäspa när man kommer in i provrum. Jag förstår inte varför?

Solen tittade fram för någon timma sedan, mellan alla moln. Då sprang jag snabbt ut med kameran för att hitta något fint. Tyvärr tror jag att solen gick i moln till hälften när jag kom ut. Men här är resultatet.

Ha det gryyymt bra! :)

love
Tove




Bio idag


Hejsan på er! ^^,

Idaaaaag... vaknade jag halv ett. Och vet ni vad?
Det var inte så skoj. Jag gillar inte att vakna sent. :)

Snackade med Lina och Sofie, vi ville se på bio. Hade inte en aning om vilken, bara. 
Så vi drog in med 4-bussen utan att veta någonting. Vi bestämde oss för Brüno. Sedan gick vi till,
haha, SKOMAKAREN. Aaaahmagaad asså. Nejmen det var en grej med mina ridskor, typ. xD

Så gick vi tillbaka till bion, och där träffade vi två blivande bäckäng-personer vi kände igen! :O  Eller...; jag kände iaf igen Simon som gick i Julias teatergrupp (även en väldigt rolig Ingrid, som för övrigt älskar Prickig Katt xD ) ... Åå vi åkte till Göteborg i vintras. Pontus var hans kompis...! Dom skulle se Harry Potter, och sa att Brüno var kul. Bögsex och så ju. Jippi. Vadfan var det för film vi skulle se? xD Hööhö.
I alla fall, vi snackade en liten stund, och kön till godis och popcorn var MEGALÅNG, så... Det blev inget för våran del.

xD HAH!
Efter bion blev det Grön Kärring på Allégatan. Jävlar, vi sitter ju fan där ofta! Drack ett the som jag gillade
väldigt mycket. Det köpte jag när jag kom hem. På city. (a) Me like.

Meen hare förjävla gööött! :D Vad planerar ni att göra sista delen av sommarlovet?


Egopics, mktmkt massor mycket kontrast och intensitet, så slipper jag känna mej utsatt. Bra va? (a)

Och en lite... galen bild. Som Milla beskrev det.


Söndag kväll

Hej söndag kväll och läsare!

Ojoj, det känns verkligen som att skolan börjar närma sig! Mamma börjar jobba imorgon igen, och jag avundas henne INTE. Bara in i vardagsrutinerna igen.

För mig blir det i och för sig annorlunda vardagsrutiner. Ny skola, nya kompisar. Nästan som att byta liv. x) Förjävla skönt, måste jag säga. Är trött på Fristadskolan nu... Sista året blir lite... Nä, jag vet inte. Men man känner sig för stor för att gå där. Inget händer. Livlöst, typ? Men klassen kommer jag sakna. :-) 9A är bra, tralala.

Nää, högstadieåren har inte varit någon höjdare för min del. Vissa saker har varit förjävliga :( ..  BUT; annat har varit sjuuukt bra<3 :D Wooho!

Blåbären ska snart frysas ner i alla fall. Måste nog rensas först, haha! :) Får se om jag "får lust" senare. Nu blir det datorn en stund till. Kanske hälsar på teven också, då blir den väl glad.

Ha det jättebra :D<3
Tove


Jaa... Blåbär och halvbrända plättar. Höhö. Kombinationen. Dom fick ligga där i alla fall...  Tihi ;D
Hm. Med blåbär. Jaja, dom fick ligga där.






Kläder och träningsläger



Kan du göra mig en tjänst? :-) (a)
Snälla, blås bort alla moln över huset, så att jag kan sitta ute och känna att det är SOMMAR!
:) Lite mycket begärt kanske.

Jepp. Jag behöver kläder. Snart skola ju, och min garderob känns oroväckande tom... Det måste fixas snart.
Om ungefär en vecka ska jag ner mot Varberg. Träningsläger där då. Hihi, skoj som faan.

Jag vill hinna göra lite mer roliga saker innan sommarlovet är slut... :O =) Hinns nog med, men det är ju mindre än halva lovet kvar nu; 3 och en halv vecka. :-)

See yaah,
love
Toooovää

Massor med bär.



Jag var helt knallblå. Mina fingrar var det i alla fall. Eller lila, snarare. Jag försökte med tvål och vatten. Utan märkvärt resultat. Så jag gick på med en borste...



Idag har jag varit hos min farmor och farfar. Tänkte precis skriva att det har varit en slö dag. Men det är inte sant. Att plocka bär är inte jätteslött. Måste jag säga. Blåbär. Och hallon. Hittade kantareller. Plockade svarta vinbär. Och lite röda. Och krusbär. Och några smultron. Mitt i blåbärsplockningen ringde farmor och sa att maten började bli klar. Pappa svarade att vi var mitt ute i ett surhål och simmade runt i geggan. Farmor undrade om vi hade trillat i Gärdessjön.

Fikat har vi gjort så det räcker och blir över för en hel vecka. Sedan var farfar och pappa nere vid sjön och fixade med båten, fiskade lite. Vi kom dit, jag och mamma. Snackade om när pappa skulle dyka ner och räta upp bryggan, och farfar började undra om han hade drunknat. Då höll jag andan i en minut. Farfar förstod inte varför jag var så tyst och inte svarade när han pratade.

På vägen hem trädde jag (MÄRK VÄL) 3, japp, TRE, smultron på ett strå. Slå det ni, om ni kan. -.- x)

Nej, nu får jag väl sluta, kanske. Sova tidigt idag? Inte därför jag ska sluta skriva, i och för sig. Tio är lite väl tidigt. Imorgon ... vet jag inte vad jag ska göra alls. Hittar säkert på något. Finns nog massor. Om jag anstränger mig lite.

Kommentera. Så jag vet att ni finns där :D (y)

love
Tööööve

... mina fingrar är fortfarande blåa.
 

En halvt långtråkig dag - till klockan 6

Idag har jag inte gjort alls mycket. I alla fall inte till att börja med. Jag vaknade och duschade... kollade lite på teve... var vid datorn... satte ihop en skottkärra xD... ah.
Det är väl det jag gjorde. Sedan sov jag en timma med. Sov inte speciellt länge i natt måste jag medge. Höhö. :)

Lina och jag träffades som planerat vid klockan 6... Eller... Hehe, hon kom med moppen. Sen åkte vi till Q8 och hyrde film; Hancock. Lätt godkänd :) Hade ju inte sett den innan. Vi åt grillat där med. Och brända popcorn, måste tilläggas.

Imorgon blir det inte brända popcorn, tror jag. Men däremot blir det nog blåbär. Ska till min farmor och farfar, där blir det bärplockning :) Får se om jag följer med ut i skogen. Haha, beror på hur lat jag är. :-D

Seee you  :)

VART FAN ÄR VI PÅ VÄG?

Jag börjar bli jävligt orolig. Nix, det beror varken på att jorden typ svämmar över eller att småpengarna framför mig på skrivbordet verkar försvinna spårlöst. Och det beror inte på att jag med stor sannolikhet kommer ta bort detta inlägget senare, eftersom jag troligen kommer tycka att det är jävligt dåligt. Men men. I'll try.

Tror det handlar om något mer psykologiskt än så. Tänkte på alla JÄLVA ideal som finns. Självklart både för tjejer och killar. Kroppsideal, alltså. VEM I HEEEEEEEEEELLLLLLLVETEEEEE VAR DET SOM KOM PÅ ATT TA IN MODELLER MED SIZE FUCKING  ZEROOOOO IN I MODEBRANSCHEN?!?!? :@ JÄVLA IDIOOOOTER!!! :@ :@ :@

Okej, alla vet att just modeller ofta inte ÄR hälsosamt smala.
Att de äter för dåligt, mår piss av mycket press och dessutom är stressade av allt arbete. 
Men när media går ut med bilder på pinnsmala människor (ett kroppsideal man bara kan uppnå om man aldrig får njuta av mat, alternativt att träna extremt mycket) som ser hur jävla lyckliga ut som helst, KLART DET PÅVERKAR FOLK!

Måste ju påverka tonåringar allra mest.  På internet finns det gott om självförtroendesänkande artiklar, bilder m.m., alltså de som handlar om kroppsideal. Och vilka är det som sitter mycket vid datorn? VI !!!!! Helvete. Vi är fan inte gjorda för att behöva ta in och prackas på så jävla mycket skit, vi har tillräckligt med problem ändå.

När människor nu har den där pressen på sig, så känner de att det är extremt viktigt att BARA visa sina bästa sidor utseendemässigt (vem vill inte?), och strävar såklart efter idealen som alla andra. På internet lägger de inte ut annat än de bilderna på sig själva som kommer så nära kroppsidealet som möjligt. Okej. Who doesn't?
MEN VAFAAAAAAAN? 


Det gör ju saken ÄNNU VÄRRE! :@ När folk ser att alla andra kommer närmare det sjuka "idealet", så vill de självklart också komma närmare, och pressen blir ju BARA STÖRRE OCH STÖRRE FÖRFAAAN......!!!!! INGEN kan ju hjälpa hur de ser ut; vad det än gäller på kroppen?!?!? Armar, ben, mage, axlar, bröst, händer, mun........ whatever.

SLUTSATS:

När jorden är översvämmad, så går alla människor runt på jorden som olyckliga stickor. Och mina förrymda småpengar har blivit onda och sätter därför in dödsstöten på alla stackars skelett; attackerar dem.
Jag lovar. -.-

Jag hatar världen. Jävla kroppsideal.

Can't you see that it's just raining



Banana Pancaces, ja Emilia den är fan goo. Men bra vet jag väl inte :)

Nu är jag alltså tillbaka från t-kvällen. Vi satte oss som planerat på Gröna Tanten (xD). Ojoj, Johanna körde efterrätt på efterrätt. Låt mej se... Eh. Fyra gånger. Plus pommes frites eller hur det stavas. Så otroligt töntig stavning.
Efter vårt cafébesök drog vi runt på stan lite. Lina och jag smet in i en skoaffär. Sedan väntade vi på torget till de skulle köra igång skiten (efter att ha varit en sväng i stadsparken och sett när de förberedde dansbandsgreejjset lr något)... Det tog typ 20 minuter och när de äntligen kom igång var det svintrist. :) Hihii jag var nog inte riktigt på humör idag, kändes det som. Ajaj. ;D Depptove? Vet inte.

Så nu sitter jag här hemma igen då. Vet inte vad jag ska hitta på.
Men tänkte att jag slänger med en bild här när jag ändå håller på. Så blir det kanske lite roligare att kika in här på bloggen i fortsättningen? :D
Inte för att det är speciellt många som läser den. ;)

Ha det förjävla bra nu asoo! :O
Lova :D 


Torsdagkväll nu :)

Det var somsagt planerat att jag och Lina skulle kolla på film. Men det blev ändrade planer; torsdagkväll inne i Borås väntar istället! :)
Om jag inte tror alldeles fel så ska vi nog sitta inne på Tant Grön aka Gröna Tanten^^ och äta lite... Det är alltid myyys. :)
Såå... Nu har jag bytt om åå sånt. Bara väntar på att klockan ska gå. Kommer säkert bli stressigt i sista ändan ändå. Det är så likt mig. Haha =) Tidsoptimisten TOVE. As usual. Hålla med?

Lägger även in en andra bild på kissekattfan nu. Tycker han är värd det. Hehe. Hm, 11 Augusti fyller han år btw. Redan 10 år vafan.
Otroligt.
Nyss var han kattunge, hade för långa spretiga hårstrån på svansen och alldeles för stort huvud. Nu är han nog uppe i 50-60-årsåldern eller något. Ajaj. :) Vill ha kvar honom föralltiiiiid<3 Haha =)

Nuså måste jag sätta igång om jag ska hinna.

See you,
love
Tooooooveee

Beppe


Jag förstår mig inte på mig själv.

Det regnar. Önskar att solen ville kika fram. Det känns så otroligt onödigt, på något sätt. Dåligt väder, alltså. Jobbigt. Men jag kanske inte ska klaga. 

Finns ju så mycket annat att vara glad över. 
 Som att jag ska träffa Lina senare idag. :) Vi ska nog bara ta det lugnt och kolla på film. Hon ville inte in på torsdagskvällen i Borås, inte jag heller, tror jag. Verkar mysigare att stanna hemma, i skydd från regnet.
Sedan kan jag vara väldigt glad över att jag nyss åt glass med hallon, som är så jävla enkelt och så jävla gott.
Och för att jag var på Liseberg i tisdags, med massa trevliga människor! 

Jag vill inte verka tråkig och negativ. Men jag tycker nog att jag är rätt otacksam jag är hela tiden. Blir aldrig nöjd, typ. Alltid är det något som är fel. Har väl alltid haft höga krav på mig själv (hehe, som liten på dagis ville jag organisera mina ihopknycklade silkespappersbollar i färgordning innan jag klistrade dem på pappret, medan alla andra barn slumpvis knycklade ihop pappret och limmade fast, om vartannat...). Kan säkert vara en bra egenskap i många lägen, så vida det inte går till överdrift. Vad säger ni? :O

Det gör det ibland. Går till överdrift, menar jag. Har jag höga krav på mig själv så har jag ju det på andra också. Vet inte om det kan stämma, men det låter väl rätt rimligt, tror jag... Sedan tänker jag så mycket också. Omedvetet. Det tycker jag är bra, i och för sig. Man blir klokare av det. Låter så jävla präktigt. Men tillsammans med de höga kraven kan det bli rätt så... jobbigt.

Shit, vad djupt allt blev. Har inte en aning om hur det kan bli bättre heller. Hm. Jag borde ändra på mina tankar, :) Trivas med att vara JAG :D Tiiiep älska att vara jag. Vore mycket bättre. BBBBUUUHUUUHUHU vad händer med mej? Kris. Det var ännu ett långt inlägg. 

Ni får stå ut, helt enkelt.

Jag är kreativ - eller bara lättpåverkad...

... Tove har gjort det. Oh my gooood. Ett för långt blogginlägg. Hehe, bra start. :)

Undrar vem det var som kom på idén att blogga förresten? En amerikan. Vad vet jag?... Vore kanske inte helt otippat.
Rianne, 21 år, lyxvilla i Los Angeles. Motto: fixa snorrik farsa - sen löser sig allt. Wohoooo ^^, 

Hon fixade det fort som satan med, daddys girl.
Fram med privat fotograf. Rulla fram svindyr bil (en av alla fem). Fixa liten chihuahua. På med kläderna (outfit för allra minst 10 000 dollar, självklart). Tvinga med sin otroligt snygga (och självklart otrogna) pojkvän in framför kameran. *Klick*. 
Fixa hemsida med hjälp av privat tenniscoach, en datorintresserad sådan (även hemlig älskare, utan tvekan). In med bilden på hemsidan.

Sedan spreds hennes ytliga skit som en löpeld över hela jävla jorden. Och så blev ingen nöjd och glad förrän de hade alla materiella saker man kan tänka sig, och dessutom var skuldsatta till tusen och inte kunde leva normalt förrän 10 år senare, när hälften av lånen var avbetalade. :) Ojoj. Stackars lättpåverkade satar.

Hrm. Jag bloggar. Är jag med lättpåverkad? Nja. Jag VILL förneka det. Vill ju lägga in bilder här. I så fall: mer kreativ än lättpåverkad. Om jag fortsätter, vill säga.

Hoppas i alla fall innerligt att det var Bengt, byggarbetare, bosatt i en 3:a i Gnesta, som startade bloggandet.
Så mycket bättre. Jävla överdådighet Rianne håller på me asså.



RSS 2.0