VART FAN ÄR VI PÅ VÄG?

Jag börjar bli jävligt orolig. Nix, det beror varken på att jorden typ svämmar över eller att småpengarna framför mig på skrivbordet verkar försvinna spårlöst. Och det beror inte på att jag med stor sannolikhet kommer ta bort detta inlägget senare, eftersom jag troligen kommer tycka att det är jävligt dåligt. Men men. I'll try.

Tror det handlar om något mer psykologiskt än så. Tänkte på alla JÄLVA ideal som finns. Självklart både för tjejer och killar. Kroppsideal, alltså. VEM I HEEEEEEEEEELLLLLLLVETEEEEE VAR DET SOM KOM PÅ ATT TA IN MODELLER MED SIZE FUCKING  ZEROOOOO IN I MODEBRANSCHEN?!?!? :@ JÄVLA IDIOOOOTER!!! :@ :@ :@

Okej, alla vet att just modeller ofta inte ÄR hälsosamt smala.
Att de äter för dåligt, mår piss av mycket press och dessutom är stressade av allt arbete. 
Men när media går ut med bilder på pinnsmala människor (ett kroppsideal man bara kan uppnå om man aldrig får njuta av mat, alternativt att träna extremt mycket) som ser hur jävla lyckliga ut som helst, KLART DET PÅVERKAR FOLK!

Måste ju påverka tonåringar allra mest.  På internet finns det gott om självförtroendesänkande artiklar, bilder m.m., alltså de som handlar om kroppsideal. Och vilka är det som sitter mycket vid datorn? VI !!!!! Helvete. Vi är fan inte gjorda för att behöva ta in och prackas på så jävla mycket skit, vi har tillräckligt med problem ändå.

När människor nu har den där pressen på sig, så känner de att det är extremt viktigt att BARA visa sina bästa sidor utseendemässigt (vem vill inte?), och strävar såklart efter idealen som alla andra. På internet lägger de inte ut annat än de bilderna på sig själva som kommer så nära kroppsidealet som möjligt. Okej. Who doesn't?
MEN VAFAAAAAAAN? 


Det gör ju saken ÄNNU VÄRRE! :@ När folk ser att alla andra kommer närmare det sjuka "idealet", så vill de självklart också komma närmare, och pressen blir ju BARA STÖRRE OCH STÖRRE FÖRFAAAN......!!!!! INGEN kan ju hjälpa hur de ser ut; vad det än gäller på kroppen?!?!? Armar, ben, mage, axlar, bröst, händer, mun........ whatever.

SLUTSATS:

När jorden är översvämmad, så går alla människor runt på jorden som olyckliga stickor. Och mina förrymda småpengar har blivit onda och sätter därför in dödsstöten på alla stackars skelett; attackerar dem.
Jag lovar. -.-

Jag hatar världen. Jävla kroppsideal.

Kommentarer
Postat av: youarejustmine

Ehm, Tove? Det här va inte jävligt dåligt, snarare tvärt om. Jävligt bra, och sant. Men, tkr inte du ska bry dej om det så jävla mkt. "Kroppsideal" är bara ett annat ord för olyckliga emon, som mår jävligt dåligt. Man ska va som man är, det är inte pga kroppen folk tkr om en :). Modeller, reklam, kroppsideal, mm. kan gå och dö.!

2009-07-24 @ 16:03:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0